Mooi Trouwen, Mark van Leeuwen, trouwceremonie, huwelijksceremonie, trouwambtenaar, BABS, ceremoniespreker

7 Beloften

waaraan je me altijd mag houden

De bruidsparen die ik ontmoet, besteden veel aandacht aan de vormgeving, inhoud en styling van hun bruiloft. Op de grote dag zelf is er werkelijk aan alles gedacht. Elk detail klopt.

Mijn stijl en werkwijze sluiten daarop aan. Om jullie ervan te verzekeren dat de ceremonie volledig bij jullie bruiloft past, doe ik 7 beloften.

1. Ik bespreek elke wens

Dat begint al bij de ontmoeting. Na het beleven van jullie verhaal, stel ik vragen over jullie bruiloft en over de wensen ten aanzien van jullie ceremonie. Alle ideeën, gedachten en verlangens mogen dan benoemd worden. Vervolgens stemmen we met elkaar af hoe ze fraai in de ceremonie passen.

In de aanloop naar de bruiloft ontstaan er vaak nieuwe wensen, die we met elkaar bespreken. Hoe groot of klein ze ook zijn. En zelfs vlak voor de ceremonie, of tijdens de uitvoering, kan er spontaan een specifieke wens ontstaan. Ook aan die besteed ik aandacht. Zit gewoon in me.

2. Ik creëer jullie liefdevolle ceremonie

Jullie wensen zijn uniek, dus mijn ontwerp voor jullie ook. Tijdens de ontmoeting krijgt de ceremonie stap voor stap vorm en laat ik jullie ervaren hoe het trouwen er op jullie dag en locatie uitziet.

Dat is een mooi moment. De liefde wordt al gevoeld. Van bruiden, maar vooral van bruidegoms hoor ik dat de ceremonie op deze wijze echt begint te leven en dat ze er ontzettend veel zin in hebben.

3. Ik zorg voor ontwerp, voorbereiding en uitvoering

Ondanks dat ik mezelf ceremoniespreker noem, vervul ik in de aanloop naar jullie bruiloft ook de rol van storyteller, regisseur, producent en trouwambtenaar. En doe ik graag. Dat is mijn passie.

Ik stem met jullie het ontwerp af, leg data vast, stel een planning op, doe een interview, onderhoud contact met de gemeente, kom op bezoek, haal jullie liefdesverhalen op, produceer het boekje, bel, app, stuur berichten en verzorg natuurlijk op de dag zelf jullie ceremonie.

4. Ik overleg met professionals

Stel dat jullie een ceremoniemeester of weddingplanner hebben ingeschakeld, ben ik tijdens de voorbereiding en trouwdag graag met hen in contact. Net als jullie, hebben ook zij specifieke wensen die ik van tevoren bespreek en tijdens de ceremonie vervul. Daar worden we allemaal blij van.

Kiezen jullie voor live-muziek, stem met ik met de muzikant af op welke plek de gekozen nummers het mooist in de ceremonie passen.

De fotograaf en videograaf spreek ik in het uur voor het trouwen. Dan bepaal ik met hen hoe het licht valt en welke posities voor jullie als bruidspaar het meest gunstig zijn. Ook dan wordt aan elk detail gedacht.

5. Ik ben snel bereikbaar 

Verandert er iets op jullie trouwdag? Hebben jullie een vraag over de ceremonie, de speech of de geloften? Of willen jullie gewoon even iets praktisch overleggen?

Blijf er niet mee rondlopen, maar bel me, app me of mail me. Ik reageer zo snel als ik kan. Dan kunnen jullie weer verder.

6. Ik hou me aan elke afspraak

Tja, wat kan ik daar nog aan toevoegen? Jullie kunnen 100% op me rekenen, doordat ik me aan elke gemaakte afspraak hou.

En o ja, doordat ik op tijd ben. Op de dag zelf ben ik een uur voor de ceremonie op de locatie aanwezig. Dan is er nog voldoende tijd om de opstelling te checken, punten af te stemmen én jullie in jurk en pak te zien.

7. Ik laat jullie volop stralen!

De ceremonie is naar mijn idee een weerspiegeling van jullie liefde, vreugde en dankbaarheid. Die laat ik jullie intens beleven, waardoor jullie volop gaan stralen.

Het verhaal van jullie samen én de verhalen over jullie familie en vrienden breng ik tijdens de ceremonie op persoonlijke, interactieve, bijna magische wijze. De liefde spat er dan vanaf. Proost!

Mooi Trouwen, Mark van Leeuwen, trouwceremonie, huwelijksceremonie, trouwambtenaar, BABS, ceremoniespreker

Zij gingen jullie voor

In de onderstaande video’s van 1 minuut ervaar je hoe door mij getrouwde bruidsparen op hun ceremonie terugkijken.

Jamie & Rachèl

Lantos & Helen

Huub & Phylicia

Gerwin & Rianne

Sint Martinuskerk Bussloo
13 oktober 2023
17 januari 2024
Mooi Trouwen, Mark van Leeuwen, trouwceremonie, huwelijksceremonie, trouwambtenaar, BABS, ceremoniespreker

Aanpak

13 september 2018

Contact

31 oktober 2016